Skip to main content

Kun jij wel een schijfje creativiteit gebruiken?

Dus jij wilt je bedrijf laten groeien met strakke content, doelgerichte advertenties en social media die iets in beweging brengen? Goed dat je ons gevonden hebt. 

4,3 👍Klanten beoordeling

Bekijk hier onze intro video 👀

Wij zijn Sliced 👋

Sliced Creative is jouw marketingafdeling op afstand. Wij hebben alle tools in onze box om voor jou het verschil te maken. Social media, campagnes, content marketing, creatie en nog veel meer: wij doen het!

Lees meer

Wat doen wij? 🤔

We creëren niet alleen treffende content, maar zorgen ook dat de juiste mensen deze content te zien krijgen. Zo doen we dat:

Social Management

Het updaten van de social media-kanalen is vaak iets wat een ondernemer er “even” bij doet. Goedbedoeld, maar zonder strategie zijn social posts niet meer dan losse flodders. Sliced Creative zorgt voor krachtige social content.

Lees meer →

Social Campagnes

Je hebt iets te vertellen.
Nu gaan we zorgen dat je boodschap het juiste publiek bereikt én raakt, het liefst in het hart. Dat doen we niet op basis van onderbuikgevoel maar met data als fundament. Zo val je maximaal op.

Lees meer →

Content Marketing

‘Content is King’, schreef Bill Gates ooit. En als het gaat om sterke content en strategie, spannen wij de kroon. Samen met jou bepalen we welke content je nodig hebt. Daarna laten we de content los op jouw doelgroep.

Lees meer →

Ons werk 💪

Met de onderstaande klanten werken we fijn samen. Sta je ook wel open voor een schijfje Sliced?

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Bekijk meer ervaringen →

Esther – Esther’s Cookery

Lianne – Stork Juweliers

Veel gestelde vragen 🤔

Ben je nieuwsgierig? Laat ons jouw dorst naar kennis lessen! Wij hebben de antwoorden op veel voorkomende vragen en als je iets meer zoekt, neem dan contact met ons op!

Waarom rekenen jullie opstartkosten?

Zoals een aannemer niet start zonder fundering, gaan wij niet zonder goede voorbereiding bouwen aan jouw digitale succes. Eerst voeren we een aantal werkzaamheden uit, zoals het optimaliseren van je social media-kanalen, het uitvoeren van een hashtag-onderzoek en het maken van een goede planning. Daarna gaan we de hoogte in!

Kan ik tussentijds op- of afschalen?

Zeker! Als we tot de conclusie komen dat het plaatsen van meer of minder berichten slimmer is, regelen we dat. De maandprijs van je abonnement verandert dan, maar de looptijd niet.

Wat doet Sliced Creative?

Goede vraag. Wij maken creatieve content en beheren jouw social media-kanalen. En we adviseren, zodat je het op de juiste manier aanpakt. Ben je benieuwd wie de mensen achter Sliced zijn? Hier maak je kennis met onze creatieve geesten.

Hoe werkt het?

Dat leggen we haarfijn uit in onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar de realiteit. Altijd op maat gemaakt.

Betaal ik een vast bedrag per maand?

Jazeker. De hoogte daarvan is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, want daar houden de meeste mensen niet van (hooguit op surpriseavond). Als je – tijdelijk of permanent – wat meer aandacht nodig hebt, kun je upgrades toevoegen aan je abonnement. Maar we werken nooit met onduidelijke contracten of lastig te doorgronden overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in.

Kunnen jullie ook Engelse teksten schrijven?

Bien sûr! We spreken – en typen vooral – accentloos Engels en kunnen zonder probleem Engelse content voor je maken. Dat doen we al voor heel wat klanten.

Kopen jullie ook volgers?

Nee, daar doen we niet aan mee. Je hebt er namelijk niets aan. Het staat misschien leuk voor de buitenwereld, maar wij zijn meer van de inhoud. En we houden van échte relaties.

Krijg ik een vaste contactpersoon?

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Je hebt dus één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Hoe krijgt Sliced Creative toegang tot mijn social media-kanalen?

Via Business Manager kan jij ons een zogenoemde agency-toegang geven. Dat betekent dat je ons op een veilige manier machtigt om jouw social media naar ongekende hoogten te tillen.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over onze diensten!

Ik wil meer informatie →
Close Menu

KNALLENDE SOCIAL MEDIA KORTING!


Geef je socials een boost met onze tijdelijke korting!
Vul je naam en e-mail in en download de korting brochure. Haast je, de tijd tilkt!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*