Skip to main content

Neem contact met ons op 🤙

Heb jij vragen of wil jij even brainstormen? Neem dan contact met ons op!

Heb je een project in gedachten? 💭

Vul hieronder jouw gegevens in en dan geven wij zo snel mogelijk een terugkoppeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Veel gestelde vragen 🤔

Waarom rekenen jullie opstartkosten?

Zoals een aannemer niet start zonder fundering, gaan wij niet zonder goede voorbereiding bouwen aan jouw digitale succes. Eerst voeren we een aantal werkzaamheden uit, zoals het optimaliseren van je social media-kanalen, het uitvoeren van een hashtag-onderzoek en het maken van een goede planning. Daarna gaan we de hoogte in!

Kan ik tussentijds op- of afschalen?

Zeker! Als we tot de conclusie komen dat het plaatsen van meer of minder berichten slimmer is, regelen we dat. De maandprijs van je abonnement verandert dan, maar de looptijd niet.

Wat doet Sliced Creative?

Goede vraag. Wij maken creatieve content en beheren jouw social media-kanalen. En we adviseren, zodat je het op de juiste manier aanpakt. Ben je benieuwd wie de mensen achter Sliced zijn? Hier maak je kennis met onze creatieve geesten.

Hoe werkt het?

Dat leggen we haarfijn uit in onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar de realiteit. Altijd op maat gemaakt.

Betaal ik een vast bedrag per maand?

Jazeker. De hoogte daarvan is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, want daar houden de meeste mensen niet van (hooguit op surpriseavond). Als je – tijdelijk of permanent – wat meer aandacht nodig hebt, kun je upgrades toevoegen aan je abonnement. Maar we werken nooit met onduidelijke contracten of lastig te doorgronden overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in.

Kunnen jullie ook Engelse teksten schrijven?

Bien sûr! We spreken – en typen vooral – accentloos Engels en kunnen zonder probleem Engelse content voor je maken. Dat doen we al voor heel wat klanten.

Kopen jullie ook volgers?

Nee, daar doen we niet aan mee. Je hebt er namelijk niets aan. Het staat misschien leuk voor de buitenwereld, maar wij zijn meer van de inhoud. En we houden van échte relaties.

Krijg ik een vaste contactpersoon?

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Je hebt dus één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Hoe krijgt Sliced Creative toegang tot mijn social media-kanalen?

Via Business Manager kan jij ons een zogenoemde agency-toegang geven. Dat betekent dat je ons op een veilige manier machtigt om jouw social media naar ongekende hoogten te tillen.

Close Menu