Skip to main content

Onze diensten

Sliced heeft alles in huis om jouw doelgroep te bereiken met een gerichte aanpak. Van de eerste schets tot de laatste puntjes op de i, nemen we alle social media marketingzorgen uit handen zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Bekijk meer

Bekijk hier onze intro video 👀

Wat doen wij? 🤔

We creëren niet alleen treffende content, maar zorgen ook dat de juiste mensen deze content te zien krijgen. Zo doen we dat:

Social beheer

Het updaten van de social media-kanalen is vaak iets wat een ondernemer er even bij doet, op een moment dat het wat rustiger is. Goedbedoeld, maar zonder strategie zijn social posts niet meer dan losse flodders. Sliced Creative zorgt voor krachtige social content.

Lees meer →

Social Campagnes

Je hebt iets te vertellen. Nu gaan we zorgen dat je boodschap het juiste publiek bereikt én raakt, het liefst in het hart. Dat doen we niet op basis van onderbuik- of fingerspitzengefühl, maar met data als fundament. Zo val je maximaal op.

Lees meer →

Content Marketing

‘Content is King’, schreef Bill Gates ooit. En als het gaat om sterke content en strategie, spannen wij de kroon. Samen met jou bepalen we welke content je nodig hebt. Daarna laten we die volgens een uitgekiend plan los op jouw doelgroep.

Lees meer →

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Bekijk meer ervaringen →

Esther – Esther’s Cookery

Lianne – Stork Juweliers

Veel gestelde vragen 🤔

Waarom rekenen jullie opstartkosten?

Zoals een aannemer niet start zonder fundering, gaan wij niet zonder goede voorbereiding bouwen aan jouw digitale succes. Eerst voeren we een aantal werkzaamheden uit, zoals het optimaliseren van je social media-kanalen, het uitvoeren van een hashtag-onderzoek en het maken van een goede planning. Daarna gaan we de hoogte in!

Kan ik tussentijds op- of afschalen?

Zeker! Als we tot de conclusie komen dat het plaatsen van meer of minder berichten slimmer is, regelen we dat. De maandprijs van je abonnement verandert dan, maar de looptijd niet.

Wat doet Sliced Creative?

Goede vraag. Wij maken creatieve content en beheren jouw social media-kanalen. En we adviseren, zodat je het op de juiste manier aanpakt. Ben je benieuwd wie de mensen achter Sliced zijn? Hier maak je kennis met onze creatieve geesten.

Hoe werkt het?

Dat leggen we haarfijn uit in onze aanpak! Samen met jou bepalen wij wat je wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar de realiteit. Altijd op maat gemaakt.

Betaal ik een vast bedrag per maand?

Jazeker. De hoogte daarvan is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, want daar houden de meeste mensen niet van (hooguit op surpriseavond). Als je – tijdelijk of permanent – wat meer aandacht nodig hebt, kun je upgrades toevoegen aan je abonnement. Maar we werken nooit met onduidelijke contracten of lastig te doorgronden overeenkomsten. Onze prijzen zijn all-in.

Kunnen jullie ook Engelse teksten schrijven?

Bien sûr! We spreken – en typen vooral – accentloos Engels en kunnen zonder probleem Engelse content voor je maken. Dat doen we al voor heel wat klanten.

Kopen jullie ook volgers?

Nee, daar doen we niet aan mee. Je hebt er namelijk niets aan. Het staat misschien leuk voor de buitenwereld, maar wij zijn meer van de inhoud. En we houden van échte relaties.

Krijg ik een vaste contactpersoon?

Als klant van ons mag je vertrouwen op een vaste contactpersoon. Je hebt dus één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Hoe krijgt Sliced Creative toegang tot mijn social media-kanalen?

Via Business Manager kan jij ons een zogenoemde agency-toegang geven. Dat betekent dat je ons op een veilige manier machtigt om jouw social media naar ongekende hoogten te tillen.

Close Menu