Skip to main content

Sliced Creative is een klein en persoonlijk marketingbureau in Amsterdam, iets ten zuiden van de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA. Ook wij weten hoe je een groot publiek bereikt, punten scoort en applaus oogst. Ons bureau helpt lokale ondernemers, vooral mkb’ers, om gezien te worden op social media.

4

Klantenbeoordeling

100

Klanten geholpen

Ons team 🏆

Voor onze deskundigen heeft social media-marketing geen geheimen. Onze mensen houden marketing begrijpelijk en maken van samenwerken een feestje. We hebben al meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media-marketing. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Jouw externe marketingbureau ❤️

Wij zijn creatievelingen met een missie: social media inzetten om jouw bedrijf, product, dienst of evenement in de schijnwerpers te zetten en jouw bedrijf zo te laten groeien. Daarvoor vragen we niet de hoofdprijs. We zijn juist betaalbaar en toegankelijk, zodat een schijfje Sliced voor iedereen bereikbaar is. Wij zijn jouw marketingafdeling zonder drempels en met korte lijnen en wachttijden. Een marketingafdeling op afstand, maar nooit ver weg en altijd persoonlijk.

Maak een afspraak →

Hoe het begon 🤔

Sliced Creative, bouwjaar 2020, is opgericht door Medi Saffi en Massi Jamie. Twee schoolvrienden uit Amsterdam die elkaar na de middelbare school nooit uit het oog verloren. Het creatieve duo zag dat online adverteren steeds technischer werd. Dat er steeds meer vraag naar kwam. En dat er steeds meer online reclamebureaus kwamen om ondernemers te helpen.

Medi en Massi zagen ook dat veel bureaus nogal aan de prijs waren. Als we onze diensten nu eens in een mooie abonnementsvorm gieten, dachten ze. De krachten bundelen, creatieve en goede collega’s binden en op een efficiënte manier content van de bovenste plank leveren, maar dan voor een toegankelijke en zeer concurrerende prijs. Dat was het idee. We overdrijven niet als we schrijven dat dat idee aansloeg. En niet te zuinig ook.

En onze naam? Medi en Massi hadden natuurlijk voor M&M kunnen kiezen, maar dat is wellicht wat verwarrend. Bovendien werken ze al lang niet meer met zijn tweeën, maar met een heel team. We houden het graag simpel en behapbaar. Fris, creatief en op maat gesneden voor jou. Sliced Creative it is. Ook een schijfje?

Dit zeggen onze
klanten over ons 😍

Wij hebben meer dan 100 bedrijven geholpen met hun social media marketing en de teller loopt hard op. Mogen we jou ook de weg naar meer online succes wijzen?

Bekijk meer ervaringen →

Esther – Esther’s Cookery

Lianne – Stork Juweliers

Werken bij Sliced?

Kom ons team versterken!

Social media manager gezocht!

| Werken bij Sliced? | No Comments
Worden je vrienden gek van je omdat je helemaal wild wordt van de nieuwste Instagram feature en trends van TikTok? Heb je relevante werkervaring en ben jij nieuwsgierig? Dan ben…

Adverteerder gezocht!

| Werken bij Sliced? | No Comments
Klinkt campagnes creëren en targets behalen je als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Sliced is op zoek naar een Social Media Advertentie & Marketing-specialist.…

Design stagiair gezocht

| Werken bij Sliced? | No Comments
Heb jij een passie voor visual design en barst jij van de creativiteit?  Ben jij into social media en wil jij je daar nog meer in verdiepen? It is Sliced…

Stagiair communicatie gezocht!

| Werken bij Sliced? | No Comments
Heb jij een passie voor communicatie en barst jij van de creativiteit? Wil je ervaring opdoen op het gebied van communicatie en content? Ben je creatief, goed in taal en…
Close Menu